Política de privacitat per a clients

Darrera modificació: Desembre 2021

Aquesta política de privadesa s’aplica a la web https://backfit.es/ (d’ara endavant la Web).

Per favor, llegeixi-la detingudament. En ella trobarà informació important sobre el tractament de les seves dades personals i els drets que li reconeix la normativa vigent en la matèria. 

Ens reservem el dret d’actualitzar la nostra política de privadesa a qualsevol moment amb motiu de decisions empresarials, així com per complir amb eventuals canvis legislatius o jurisprudencials. Si té dubtes o necessita qualsevol aclariment respecte a la nostra Política de privadesa o als seus drets, pot contactar amb nosaltres a través dels canals que s’indiquen més a baix.

Vostè manifesta que les dades que ens faciliti, ara o en el futur, són correctes i veraços i es compromet a comunicar-nos qualsevol modificació dels mateixos. En cas de proporcionar dades de caràcter personal de tercers, es compromet a obtenir el consentiment previ dels afectats i a informar-los sobre el contingut d’aquesta política.

De manera general, els camps dels nostres formularis que són assenyalats com a obligatoris, deuran necessàriament ser emplenats per poder tramitar les seves sol·licituds.

  1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Excepte indicació específica en sentit contrari, el responsable del tractament de les dades recollides en aquesta Web és Jaume Crespí Palmer (BACKFIT®), amb domicili al carrer Murillo, 36, 07300, Inca (Illes Balears) i correu electrònic info@backfit.es.

2. Per a què tractarem les seves dades i sota quina base jurídica?

Gestió de la relació amb els usuaris: Tractem les dades que els nostres clients i usuaris   proporcionin en les seves consultes per a atendre les seves sol·licituds.

Aquests tractaments són necessaris per a l’aplicació de mesures precontractuals a pròpia petició dels interessats.

Administració i gestió de la seguretat de la web: Tractem dades de navegació (adreces IP o logs) per a administrar i gestionar la seguretat de la web. Aquest tractament es basa en el nostre interès legítim a garantir la seguretat de la web.

Aquest interès està expressament reconegut pel considerant 49 del RGPD. Per a la ponderació d’aquest interès respecte als seus drets i llibertats s’ha tingut en compte que aquest tractament correspon a pràctiques de seguretat generalitzes i no planteja amenaces significatives per als interessats.

3. A qui podem comunicar les seves dades?

Les seves dades només seran comunicats a tercers per obligació legal, amb el seu consentiment o quan la seva petició impliqui tal comunicació.

4. Quant temps conservarem les seves dades? 

De manera general conservem les seves dades durant la vigència de la relació que manté amb nosaltres com a usuari de la web i en tot cas durant els terminis previstos en les disposicions legals aplicables i durant el temps necessari per atendre a possibles responsabilitats nascudes del tractament. Cancel·larem les seves dades quan hagin deixat de ser necessaris o pertinents per a les finalitats per les quals van ser recaptats.

5. Quins són els seus drets?

Té dret a obtenir confirmació de si estem tractant o no les seves dades personals i, en tal cas, accedir les mateixes.  Pot igualment demanar que les seves dades siguin rectificades quan siguin inexactes o al fet que es completin les dades que siguin incomplets, així com sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollits.

En determinades circumstàncies, podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En tal cas, només tractarem les dades afectades per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions o amb la intenció de la protecció dels drets d’altres persones. En determinades condicions i per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà igualment oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, deixarem de tractar les dades excepte per motius legítims imperiosos que prevalguin sobre els seus interessos o drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Així mateix i sota certes condicions, podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades perquè siguin transmeses a un altre responsable del tractament.

Pot revocar el consentiment que hagués prestat per determinades finalitats, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Té igualment el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de protecció de dades.

Per exercir els seus drets haurà de remetre’ns una sol·licitud acompanyada d’una còpia del seu document nacional d’identitat, o un altre document vàlid que li identifiqui per correu postal o electrònic, al nostre Delegat de Protecció de Dades en les adreces indicades a l’apartat “Qui és el responsable del tractament de les seves dades?”.   

Podrà obtenir més informació sobre els seus drets i com exercir-los a la pàgina de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.aepd.es.

POLÍTICA DE COOKIES

QUÈ SÓN LES COOKIES?

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navega. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-li com a usuari, obtenir informació sobre els seus hàbits de navegació o personalitzar la forma en què es mostra el contingut.

Existeixen cookies que són controlades i gestionades pel propi titular de la Web (són anomenades “cookies pròpies”) i altres que ho són per tercers (són conegudes com a “cookies de tercers”), per exemple, perquè aquests proporcionen una eina o una funcionalitat integrada a la web.

Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

QUIN TIPUS DE COOKIES UTILITZEM I PER A QUÈ?

En aquesta Web utilitzem el següent tipus de cookies:

  1. Cookies tècniques o indispensables per la prestació dels serveis

Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin, incloent aquelles que s’utilitzen per a permetre la gestió i operativa de la pàgina web i habilitar les seves funcions i serveis, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, habilitar continguts dinàmics (per exemple, animació de càrrega d’un text o imatge), compartir continguts a través de xarxes socials.

S’informa a l’usuari que en accedir a continguts de tercers o de xarxes socials que es poden mostrar en la nostra web, és possible de les entitats responsables d’aquests instal·lin cookies pròpies amb finalitats que excedeixen les purament tècniques. Nosaltres no tenim cap control sobre aquestes Cookies, ni realitzem cap tractament de les dades que puguin recaptar. Pot deshabilitar la instal·lació d’aquestes Cookies mitjançant la configuració del seu navegador segons el que es descriu a l’apartat “COM PUC GESTIONAR LES COOKIES?”. Pot obtenir més informació en les polítiques de cookies de dites terceres en els següents enllaços:

2.  Cookies de preferències o personalització: Utilitzem cookies que permeten recordar informació perquè l’usuari accedeixi al servei amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d’altres usuaris, com, per exemple, l’idioma, el nombre de resultats a mostrar quan realitza una cerca, l’aspecte o contingut del servei en funció del tipus de navegador a través del qual accedeix al servei o de la regió des de la qual accedeix al servei, etc.

TRANSFERÈNCIES DE DADES A TERCERS PAÏSOS

Pot informar-se de les transferències a tercers països que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies en les seves corresponents polítiques (veure els enllaços facilitats en l’apartat “Cookies d’anàlisis”).

PERIODE DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Certes cookies es cancel·len una vegada finalitzada la navegació en la web (cookies de sessió) mentre que altres podem seguir emmagatzemades a l’equip dels usuaris i ser accedides per un període més llarg (cookies persistents). 

Caducitat de les cookies de tercers: Pot informar-se sobre els períodes de conservació de les cookies dels tercers identificats en aquesta política de cookies en les seves corresponents polítiques (veure els enllaços facilitats en l’apartat “Cookies d’anàlisis”).

TRACTAMENTS DE DADES PERSONALS I DRETS DEL L’INTERESSAT

La instal·lació de cookies de tercers pot implicar la recollida de dades personals de navegació, com ara adreces IP o identificadors en línia per aquestes empreses per a fins de màrqueting o altres propis de la seva responsabilitat. Pot informar-se sobre els tractaments de dades personals que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies i sobre la manera d’exercir els seus drets en els seus corresponents polítiques (veure els enllaços facilitats en l’apartat “Cookies d’anàlisis”).

Respecte a nosaltres, la informació obtinguda de les cookies només podria ser associada a un usuari concret en cas que aquest usuari estigui identificat en la web. En aquest cas, aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que s’estableix en la nostra política de privacitat web.

En qualsevol moment els usuaris afectats podran exercitar el seu dret a sol·licitar l’accés, la rectificació o supressió, la limitació del tractament i la portabilitat de les seves dades, així com a oposar-se al seu tractament i a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Més informació sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.

COM PUC GESTIONAR LES COOKIES?

Vostè pot permetre o bloquejar les cookies, així com esborrar les seves dades de navegació (incloses les cookies) des del navegador que vostè utilitza. Consulti les opcions i instruccions que ofereix el seu navegador per a això. Tingui en compte que, si accepta les cookies de tercers, haurà d’eliminar-les des de les opcions del navegador.

Per a la seva comoditat, a continuació, trobarà informació proporcionada pels desenvolupadors dels principals navegadors sobre la gestió de cookies:

En cas de desactivar les cookies, és possible que no pugui fer ús de totes les funcionalitats de la web.

Tenda
Català