Aquests dies de confinament ens hem adonat que vivim en món totalment imprevisible. Un món on els canvis i la capacitat d'adaptació als mateixos, ens faran avançar o, en canvi, quedar-nos aturats. BackFit ha decidit avançar, caminar i donar una sortida a aquesta situació en què el Covidien-19 ens ha deixat immersos.

Per això, t'oferim un nou servei BackFit HOME. Un servei creat des de tu i per a tu, que pretén fer front als efectes de l'sedentarisme sobre la nostra esquena.

Si bé, el servei de BackFit HOME dista molt de l'servei individualitzat i supervisat de l'escola d'esquena (BackFit School), però s'ha creat un servei que intenta minimitzar els efectes de la falta de supervisió dels serveis on-line mitjançant una major atenció i individualització de el servei.
A continuació et preset els serveis que tindràs en aquest nou servei.

Assessorament on-line

Tens dubtes? Nosaltres te contestem

Videoconferències individuals i comunicació instantánia per whatsapp

BackFit APP

APP gratuïta

Amb l'aplicació de BackFit tot serà més fàcil. Realitza les primeres sessions de l'mètode amb l'aplicació i així podrem conèixer la teva evolució. Descarrega't l'aplicació gratuïta de BackFit i comença amb les primeres 8 sessions de el mètode i els vídeos educatius. Si després vols continuar amb el mètode pots posar-te en contacte amb BackFit i començar amb el servei BackFit HOME.
 
 
 
baixa (3)
 
baixa (1)
 

Plataforma web

Espai web privat on podràs trobar ...
- Els vídeos específics d'exercicis del mètode. La majoria dels exercicis del mètode estan basats en la senzillesa, l'efectivitat i l'ús de poc material. Amb el Kit de BackFit podràs fer tots els exercicis.
- Classes dirigides. Podràs fer més de 50 classes diferents del mètode. Classes de 30' per fer a casa o al teu gimnàs
- Vídeos educatius. L'educació és un pilar fonamental del mètode. Aprèn a gestionar el dolor amb els vídeos de BackFit
 

Preu del serveiQuota mensual

49 €

Quota trimestral

120 €

 

Comença en voler

Comença el programa quan tu vulguis i ves al teu ritme. Tria el moment ideal, un espai vital i en Backfitejar !!!
Envia un WhatsApp indicant que vols iniciar el programa BackFit HOME a el telèfon d'BackFit 652375527. Si vols més informació no dubtis a trucar-nos.

Tenda
Català